Over mij

Ik ben eigenwijs. Dat iedereen iets op een bepaalde manier doet wil nog niet zeggen dat ik dat ook zo moet doen. Ik maak altijd mijn eigen afwegingen maar ben daarin wel open voor suggestie, kritiek en tegenargumenten. Dit helpt mij bij het out of the box denken en het zorgen voor vernieuwing. Ik kijk dan ook altijd kritisch naar bestaande processen, ideeën en/of producten. Daarbij heb ik altijd een brede blik en kan ik het grote plaatje goed combineren met details.

Na een aantal jaar in de IT te hebben gewerkt vond ik het tijd voor verandering. Ik heb veel matige en niet effectieve trainingen meegemaakt en daar wilde ik verandering in gaan brengen. Door het volgen van de studie Opleidingskunde ben ik er achter gekomen dat er bij veel organisaties nog veel verbeterd kan worden op opleidingsgebied.

Organisaties wil ik graag een onafhankelijk advies geven. Om dit te kunnen bieden en maximale creatieve vrijheid te creëren ben ik voor mezelf begonnen.

Ik ben breed georiënteerd op alle aspecten van e-learning. Van beleid schrijven tot een systeemkoppeling programmeren, van een didactisch model ontwerpen tot een auteurs training geven, ik doe het allemaal.

Hierbij staat voor mij altijd de mens centraal, en niet het systeem.

Kan ik iets voor u betekenen?
Wilt u graag een vrijblijvend gesprek?
Neem dan contact met me op.

Tim Lansink