Diensten

Use My Mind levert verschillende diensten rondom e-learning.

Onafhankelijk advies
Bent u aan het twijfelen of u wel of niet e-learning moet gaan gebruiken en in welke vorm?
Wilt u graag weten welke tools u het beste kunt gebruiken?
Wilt u een compleet geïntegreerd leerbeleid?
Ik kan u helpen bij het vinden van een antwoord op al uw vragen omtrent e-learning. Ik ben op geen enkele manier verbonden met leveranciers van e-learning producten en kan dus een echt onafhankelijk advies geven.

Implementatie
De kogel is door de kerk, u hebt gekozen voor e-learning! Wat nu? Hoe pak ik dat aan? Wie helpt ons bij de dingen waar we tegenaan lopen? Veel leveranciers hebben hun eigen implementatie-traject. Dit is er op gericht om de software bij u aan de praat te krijgen en te zorgen dat uw medewerkers er mee om kunnen gaan. Ik kan u in dit proces ondersteunen als onafhankelijke partij die uw belang en dat van uw organisatie en medewerkers voorop zet.

Integratie
E-learning werkt beter als het geïntegreerd is in uw Organisatie, uw beleid en uw systemen. Ik kan u helpen om e-learning te integreren in uw leerbeleid. Ik kan u ook helpen om de e-learning software bijvoorbeeld te laten integreren met uw personeelsmanagement-software. Op deze manier hoeft u maar op één plek de gegevens van uw medewerkers bij te houden.

Ontwikkeling
Use My Mind kan voor u e-learning ontwikkelen. U krijgt altijd het volledig bezit van alles wat ik maak. Dit betekent dat u zelf uw e-learning up-to-date kunt houden. Ik kan dat uiteraard ook voor u doen, maar het werkt vaak beter als u dat in eigen hand houdt. Ook kan ik u van dienst zijn met het maken van rapportages om gegevens uit uw leermanagementsysteem inzichtelijk en bruikbaar te maken.

Review
Als u of uw medewerkers zelf e-learning ontwikkelen is het aan te raden daar iemand naar te laten kijken. Ik kijk uw digitale leermateriaal na en geef feedback het gebied van didactiek, techniek en taal.

Training
Use My Mind verzorgt complete trainingen en workshops voor uw medewerkers die met de e-learning tools aan de slag gaan. Deze trainingen kunnen gaan over didactiek, software en het ontwikkelproces als geheel. Veel leveranciers verzorgen ook dit soort trainingen. Mijn training gaan echter een stapje verder. Ik leg geen software uit, ik help uw medewerkers efficiënt omgaan met de middelen die ze hebben om mooie en goede e-learning producten neer te zetten.